Novosti

AMIGARD - najbolji proizvod na svetu

Amigard - dobitnik najprestižnijeg svetskog priznanja "BRAND OF THE YEAR"

Amigard - zvanično najbolja zaštita na svetu od buva i krpelja!

Ponosni smo što zastupamo švajcarsku kompaniju SolNova AG u Srbiji. Ovo je potvrda politike našeg preduzeća da zastupamo samo najbolje svetske brendove i nudimo najkvalitetnije proizvode za vaše ljubimce.

AMIGARD - najefikasniji, potpuno prirodan bez štetnih hemijskih sredstava, neškodljiv za pse i mačke, buve i krpelji ne stiču otpornost...


Intervju sa dodele nagrada https://youtu.be/Koq01btjA8w

alt

 

BELCANDO - Nova linija 2016

Belcando - proizvodnja novom tehnologijom

Belcando nemačka super premium hrana za pse sada je još poboljšana. Kompanija Bewital petfood GmbH investirala je 14 miliona evra u kupovinu novog ekstrudera i startovala, kao druga kompanija na svetu, proizvodnju najnovijom Therrmal-Mix Tehnologijom.
- Ova napredna tehnologija omogućuje proizvodnju granulirane hrane za pse od svežeg mesa. Sada Belcando hrana za pse ima u svakoj recepturi dodatnih 30% najkvalitetnijeg svežeg mesa od skeletnih mišića. Belcando time nastavlja da striktno sledi slogan "Sastojci čine razliku..."
- Hrana se obrađuje termički uparavanjem i svi vitamini i hranljive materije su maksimalno očuvani u hrani. Time Bewital nastavlja da sledi svoj holistički pristup ishrani pasa i kvalitetom se značajno izdvaja od celokupne konkurencije na svetskom tržištu.
- Granule su nešto mekše, svarljivost je poboljšana i značajno poboljšan ukus. Dokazano je da preko 80% pasa radije jede hranu koja u sebi sadrži sveže meso.

alt

 

Belcando Grain Free hrana za pse

NOVO ! BELCANDO Grain Free (bez žitarica) hrana za pse

Novost u Belcando liniji hrane za pse su proizvodi bez žitarica, namenjeni prvenstveno psima koji su osetljivi na žitarice i gluten.

Belcando Junior GF Poultry (kompletna hrana bez žitarica sa piletinom za mlade pse)

Belcando Adult GF Poultry (kompletna hrana bez žitarica sa piletinom)

Belcando Adult GF Ocean (kompletna hrana bez žitarica, isključivo od ribe - losos i haringa)

Belcando Finest GF Lamb (kompletna hrana bez žitarica sa jagnjetinom za male i srednje rase)

Belcando Finest GF Salmon (kompletna hrana bez žitarica isključivo od ribe - losos - za male i srednje rase)

Belcando MIX-IT GF (dodatak bez žitarica pri hranjenju pasa sirovim i konzerviranim mesom)

alt

 

BELCANDO na svetskom vrhu i 2011

04.05.2012.

Prema poslednjim rezultatima objavljenim na uglednom sajtu

http://www.dogfood-analysis.com/#!top-foods

BELCANDO je rangiran kao super premium hrana sa maksimalnih šest zvezdica i nalazi se na čelu osam najboljih hrana na svetu i u 2011. godini. Tu su još i Go! Natural, Innova Evo, Instinct, Orijen, Solid Gold, Taste of the Wild i Wellness Core.

U odnosu na prošlu godinu, sa liste najboljih ispali su Canidae i Pinnacle, a na listu najboljih ušli su Solid Gold i Taste of the Wild.

Rangiranje se vrši na osnovu analize sirovina koje ulaze u sastav hrane i na osnovu opšteg izgleda, kondicije i zdravlja pasa koji koriste određenu hranu. Belcando je ovim rezultatom potvrdio kontinuitet vrhunskog kvaliteta.

 

Novo! BELCANDO Puppy Granula-Start

Mart 2012.

Starter hrana za štenad

alt

Na zahtev mnogih odgajivača pasa koji uzgajaju svoju štenad koristeći Belcando, nemačka kompanija BEWITAL petfood sada ima u ponudi i specijalan proizvod za prelaz sa kujinog mleka na čvrstu hranu. BELCANDO Puppy Granula-Start je dobijen specijalnim postupkom koji rezultira stabilnom strukturom granule koja je malih dimenzija (0,2-0,4cm). Posle kratkog vremena BELCANDO Puppy Granula-Start može biti ponuđena i suva. Ovim je znatno olakšan prelaz na čvrstu hranu, posebno za male rase.

- Idealna veličina (0,2-0,4cm granula bez praha) lako svarljiva, lak prelaz na čvrstu hranu.

- Pomešajte sa Bewi dog mlekom ili vodom, rezultat je ukusna kaša. Idealno za mešanje sa Belcando Junior konzervom ili mesom.

- Gustina može biti regulisana, u zavisnosti od dodate količine vode ili mleka.

- Štenci se brzo privikavaju na suvu hranu, pa je prelazak na Belcando Puppy gravy veoma lak.

- Nema pšenice ni žitarica koje sadrže gluten, nema soje, nema mlečnih proizvoda.

- U sastavu je PROVITAL za prirodno jačanje imunog sistema (beta-glukani).

- U sastavu je PROAGIL (želatin-hidrolizat) za pravilno formiranje zglobova.

- Nema veštačkih boja, aroma ni konzervansa.

Proizvodi se u pakovanju od 5kg

 

BELCANDO najbolji na svetu 2010

19.05.2011

Prema poslednjim rezultatima objavljenim na uglednom sajtu

http://www.dogfood-analysis.com/#!top-foods 

BELCANDO je rangiran kao super premium hrana sa maksimalnih šest zvezdica i nalazi se na čelu osam najboljih hrana na svetu u 2010. godini. Tu su još i Orijen, Wellness Core, Innova Evo, Go! Natural, Instinct, Canidae i Pinnacle.

 

Promocija u Pet Centru

Februar 2011. - Promocija BEWITAL proizvoda u Pet Centru

U PET CENTRU, najvećem prodajnom prostoru hrane i opreme za kućne ljubimce, koji se nalazi na Novom Beogradu, ulica Milutina Milankovića 1v,  održana je promocija proizvoda nemačke kompanije BEWITAL. Brojni kupci imali su priliku da dobiju sve dodatne informacije o ovoj kompaniji koja je nemački lider u proizvodnji vrhunske hrane za pse i mačke.

 

Nova linija hrane

Na najvećem svetskom Sajmu hrane i opreme za životinje INTERZOO, koji je održan u Nirnbergu 2010 godine, jedan od najposećenijih i najzanimljivijih je svakako bio štand nemačke kompanije BEWITAL. Ovaj sajam je specifičan po tome što posetioci mogu biti samo profesionalni distributeri, uvoznici, prodavci, proizvođači iz oblasti pet food industrije. Predstavljena je nova i poboljšana linija hrane za pse BELCANDO SUPER PREMIUM KVALITETA. Potpuno prirodna, holistic hrana, vrhunskog svetskog kvaliteta sadrži čitav niz novih, visoko vrednih sastojaka. Predstavljen je i novi dizajn džakova.