O nama

KRUG d.o.o. je preduzeće osnovano 2003. godine. Bavimo se uvozom i distribucijom hrane i preparata za pse i mačke. Generalni smo uvoznik proizvoda nemačke kompanije BEWITAL, lidera u proizvodnji vrhunske hrane za kućne ljubimce.

Hrane za pse BELCANDO i BEWI DOG, preparati ANIVITAL, hrane za mačke LEONARDO i BEWI CAT, tokom godina postale su sinonim kvaliteta i na našem tržištu. Najpoznatiji odgajivači i vlasnici koji žele da pruže najbolje svojim ljubimcima, prepoznali su vrhunski nemački kvalitet. Pored najboljih sirovina koje koristi u procesu proizvodnje, kompanija BEWITAL kvalitet zasniva i na činjenici da postoji samo jedna fabrika i samo jedna proizvodna linija. Time je postignuto da se proizvodi potpuno istog kvaliteta prodaju u svim zemljama sveta.

Zaposleni u preduzeću KRUG su profesionalci sa preko 30 godina iskustva u gajenju pasa, takmičenju i suđenju na izložbama. Mi se ne bavimo samo prodajom hrane i preparata, mi smo tu da vam svojim dugogodišnjim iskustvom pomognemo da uvek napravite pravi izbor, da vam pružimo savet i pomoć u svakoj prilici, za dobrobit vaših ljubimaca. Naša redovna aktivnost je edukacija trgovaca, odgajivača i ljubitelja životinja.

Saradnja sa profesionalnim odgajivačima pasa rezultirala je mnogim uspesima na svetskim i evropskim izložbama.

Sponzorišemo brojne izložbe pasa međunarodnog i saveznog ranga. Pomažemo organizacijama koje zbrinjavaju ugrožene životinje.

Naša aktivnost je usmerena ka tome da proizvode iz naše ponude učinimo dostupnim svim kupcima. Možete ih naći u svim boljim pet šopovima, veterinarskim apotekama i ambulantama. Ukoliko u vašem mestu stanovanja nema prodavnice sa BEWITAL proizvodima mi ćemo dostaviti poručene artikle na vašu adresu u roku od 24 časa uz besplatan transport

Ukoliko ste vlasnik pet šopa, veterinarske apoteke ili ambulante kroz saradnju sa nama moći ćete da ponudite kupcima proizvode vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama. U svako doba imamo sve artikle na lageru, spremni smo da odgovorimo na sve vanredne porudžbine, organizujemo promocije, prodajne akcije. Reklamni materijal tipa besplatnih uzoraka, kataloga, reklamnih kesa, postera, nalepnica, oznaka dobijate besplatno. Kvalitet, dugogodišnje prisustvo na tržištu i reklamne kampanje učinili su naše proizvode prepoznatljivim. Saradnjom sa nama kvalitet ponude ćete učiniti višim, a prodajne rezultate znatno uvećati.

Tim preduzeća KRUG vam je uvek na raspolaganju.