MIX-IT Grain free

Kompletan dodatak pri hranjenju sirovim mesom

Hranite psa svežim ili zamrznutim mesom? Primenjujete B.A.R.F.? Onda je BELCANDO® MIX-IT idealan "sve u jedan" dodatak. Isključivo hranjenje mesom dovodi do toga da je samo mali deo neophodnih hranljivih materija prisutan u ishrani, čest je nedostatak minerala, vitamina, mikroelemenata i esencijalnih masnih kiselina. Pravilan izbor balastnih materija koje su neophodne za pravilno varenje, kao i sirovina sa važnim sekundarnim biljnim supstancama (polyphenol, karotin, bioflavonid, tanin i gorke supstance) takođe je veoma težak zadatak za mnoge vlasnike pasa.

BELCANDO® MIX IT sadrži balastne i hranljive materije u savršeno izbalansiranom proizvodu u obliku kroketa, bez žitarica i mesa. Idealan je kao dodatna ishrana jer sadrži samo jedan izvor proteina životinjskog porekla.

Preporuka za hranjenje: 1 deo MIX-IT + 2 dela mesa =  savršen obrok! Meso koje se dodaje može biti sveže ili konzervirano. Preporučujemo Belcando SINGLE PROTEIN konzerve mesa kao izvrstan izbor.


Koji su izvori belančevina?


Preporuka za hranjenje

Dodajte ovome dvostruku količinu mesa (u gramima) ili Single Protein konzerve


* Težina odraslog psa
Preporučena količina MIX IT u gramima dnevno. Za starije pse ili manje aktivne, preporučena količina se može smanjiti za 20%. Za veoma aktivne pse ili uzgojne kuje u drugoj polovini skotnosti, preporučena količina se može povećati za 50-100%. Za kuje dojilje hrana mora biti stalno dostupna.
Zavisno od individualnih karakteristika mladih pasa i različitosti rasa količina može varirati za +/- 20%

BELCANDO hrana za pse se pravi od svežeg mesa