Leonardo

Finest Selection Mesni sosovi (bez žitarica) super premium kvaliteta 85g

Izvanredna formula i najkvalitetniji sastojci u praktičnom pakovanju individualne porcije. Sočno meso, pojačano najfinijim sastojcima i nežno kuvano čini sadržaj kesice sosa. Ulje lososa dodato sosu predstavlja nezamenljiv izvor polinezasićenih masnih kiselina.


Kitten (za mačiće)
Čista Piletina
Čista Govedina
Pastrmka sa mačijom travomPačetina sa sirom


Konzerve all meat (čisto meso) kvaliteta 200g

S obzirom da su mačke mesojedi, odlučili smo se za ovaj kvalitet u razvoju naših receptura za LEONARDO® Super premium konzerve. Zbog veće biološke vrednosti ovih proizvoda, vašoj ljubimici potrebna je srazmerno manja količina hrane kako bi zadovoljila svoje dnevne potrebe. Naravno da ne koristimo veštačke boje, arome niti konzervanse, a naše sirovine su sveže i uključuju se u proces proizvodnje istoga dana.Morska riba
Jetra
Zečetina
Piletina
Sveža riba velikog udela esencijalnih masnih kiselina i mineralnih materija, osnov je ove recepture.Karakterističan ukus jetre i bogatstvo vitamina A i D, odličan su izbor za mačke koje vole iznutrice.Ukusna promena za vašu ljubimicu. Najbolja zečetina sa malim procentom masti, vrlo lako probavljiva.Receptura bogata potrebnim vitaminima, taurinom i elementima u tragovima.