Bewi Dog hrana za pse

Posetite naše stranice i upoznajte se sa kompletnim BEWI DOG® asortimanom:

BEWI DOG® je proizvod sa dugom tradicijom. Proizvodi ga kompanije Bewital petfood u Nemačkoj. Mnogi uspešni vlasnici pasa i vrhunski odgajivači koriste BEWI DOG® od 1984 godine. BEWI DOG® ima reputaciju pouzdanog kvaliteta, kao i izvrsnog odnosa potrošenog *novca i kvaliteta. “BEWI” je naziv izveden od inicijala Bernharda Wiggera, koji je osnovao porodičnu kompaniju 1963, koja od tada radi s hranom za životinje i kućne ljubimce. Sada je druga generacija preuzela kompaniju i trenutno je vode njegov sin, dr. Jürgen Wigger, i kćer, Ulrike Petershagen. Da biste proizveli vrhunsku hranu za pse potrebno je da volite životinje. To je zahtev za sve koji rade u BEWITAL-u. Svaki dan, veterinari i nutricionisti rade na razvoju najboljih receptura. Na taj način stvaramo bazu za nabavku visoko kvalitetnih sastojaka, uključujući živinsko meso, ribu, pirinač, masti, minerale i vitamine. Sastojci nam dolaze iz kompanija koje prolaze stalne kontrole, a prednost dajemo lokalnim kompanijama. Nakon ponovne kontrole u vlastitoj laboratoriji, sastojci se mešaju u skladu sa recepturama, termički se obrađuju uz pomoć pare kako bi zadržali osetljive hranljive sastojke i prirodan ukus.


Koje kontrole kvaliteta prolaze BEWI DOG® proizvodi?

BEWI DOG® hrana za pse prolazi nekoliko strogih kontrola kvaliteta pre napuštanja naše fabrike. U skladu sa zakonskim okvirima, razvili smo svoje standarde kako bi osigurali da su sve naše sirovine - od procesa nabavke pa do prerade i pakovanja - najvišeg kvaliteta.

Kako bismo bili sigurni da nismo ništa prevideli u ovim složenim procesima, kontrolu naših proizvoda takođe vrši i TÜV Rheinland. BEWI DOG® je prva hrana za pse koja se šalje na strogu kontrolu kvaliteta u nezavisnu kompaniju za ispitivanje. TÜV Rheinland decenijama uživa najvišu globalnu reputaciju za svoje metode testiranja. Takođe, TÜV se razvio u nepristrasnog revizora za hranu, sa velikim brojem nezavisnih laboratorija gdje naučnici i nutricionisti obezbeđuju sigurnost budućih proizvoda. BEWI DOG® hrana za pse prolazi tri faze ispitivanja u TÜV Rheinland:

1. Ispitivanje hranjivih sastojaka
TÜV Rheinland vrši analizu hranjivih materija u nezavisnim laboratorijama. Rezultati analize se zatim upoređuju sa relevantnim prehrambenim smernicama (FEDIAF, 2013*). Kriterijum za poređenje se uzima od preporuka za ishranu štenadi, mladih i odraslih pasa.

2. Provera deklaracija
Nezavisni stručnjaci TÜV Rheinland-a proveravaju deklaracije proizvoda. Sadržaj hranljivih materija naveden na pakovanju upoređuje se sa rezultatima analiza nezavisnih laboratorija. To nam je dokaz da naša hrana za pse zaista sadrži ono što je na pakovanju napisano. TÜV takođe proverava da su proizvodi u skladu sa propisima deklarisanja hrane (EU Regulativa 767-2009).


Proverite sami stroga ispitivanja od strane TÜV Rheinland.

3. Provera štetnih supstanci
Ispitivanja se vrše u nezavisnim laboratorijama npr. na dioksine, tragove pesticida, aflatoksine i teške metale. Njihove tehnike ispitivanja toliko su precizne da bi mogle naći zrno raži u 50 tona pšenice.

QR code pokraj pečata TÜV Rheinland-a omogućava kupcima da pronađu više detalja online. BEWI DOG® ima tri različita QR koda povezana na razna nutritivna ispitivanja za štence/reprodukciju, mlade i odrasle pse.
Zajedno s TÜV-om, BEWI DOG® postavlja nove standarde za sigurnost proizvoda koje traže vlasnici pasa za sebe i svoje ljubimce.

*FEDIAF = European pet food industry federation

Koje vrste mesa se koriste u BEWI DOG® proizvodima?

Sve mesne komponente koje koristimo su od životinja koje su odobrene za proizvodnju ljudske hrane. Kao i za vukove, za kućne pse bolja je iskoristivost belančevina životinjskog porekla. Na svakom pakovanju BEWI DOG® proizvoda jasno je ispisan udeo belančevina životinjskog porekla u odnosu na ukupnu količinu belančevina.